Hızla büyüyen HuQQabaz’ın tüm dünyada hizmet standartlarını aynı seviyede tutmak için geliştirdiği yeni yöntem “Klonlama” Ataköy Şube’de tanıtıldı.
Mehmet Fevzi Yağlı: “Hızlı büyüme markaları cezbetse de birçok olumsuz yan etkisi de olabiliyor. Bunu aşmak için “klonlama yöntemini” geliştirdik ve uygulamaya aktardık.”
Kurulduğu ilk günden bu yana fark yaratan menüsü, müşteri memnuniyeti ve eşsiz lezzetleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. HuQQabase , yeni konseptiyle yeniden misafirlerini ağırlamaya başlayan Ataköy şubesinde “Klonlama Yöntemi”ni tanıttı. İş, sanat ve sosyal hayattan ünlü isimlerin katıldığı davette HuQQabaz’ın geliştirdiği yöntem davetlilerden tam not aldı.
Q Food and Beverage ailesinin Huqqa and The Market’ten sonra yeni üyesi olarak 2016 yılında kurulan HuQQabaz, çağdaş dekorasyonu, misafirlerine kendilerini evlerinde hissettiren hizmet anlayışı ve eşsiz lezzetleri ile hızla büyümeye devam ederken kalite standardizasyonunu da korumayı hedefliyor. ve fark yaratan sunumlar. yeni sistemler geliştirmek.
Daha önce yapay zeka teknolojileri kullanılarak tasarladığı yeni mimari tasarımını görücüye çıkaran HuQQabaz, yeni geliştirdiği “Klonlama Yöntemi”ni bu kez Ataköy şubesinin açılışında tanıttı. Açılışta mikrofonu teslim ettiğimiz Q Food & Beverage kurucu ortağı Mehmet Fevzi Yağlı; “Kurulduğu ilk günden itibaren misafir memnuniyeti ve ürün kalitesini ön planda tutarak adını duyuran HuQQabaz, kısa sürede Türkiye’nin tercih edilen restoran zinciri haline geldi. Bugün HuQQabaz’ın Türkiye’de 18 şubesi ve yurtdışında Dubai, Erbil, Bağdat, Amman, Cidde ve Kuveyt’te 6 şubesi bulunmaktadır. 2023 yılı sonunda açmayı planladığı ve projesine başladığı yeni şubeleri ile Londra, Melbourne, Johannesburg, Abu Dabi, Manama, Kahire, Bakü, Doha, Taşkent, Cidde, Ramallah ve Süleymaniye olmak üzere toplam 45 şubesi bulunmaktadır. ulaşacak. Büyümek heyecan verici olsa da, hizmet ve eser kalitesinin standardizasyonu en değerli konu haline geliyor. Bunu başaramadığınız zaman, büyümek yarardan çok zarar getirebilir. Bu amaçla “Klonlama” adını verdiğimiz yeni bir sistem geliştirdik. Her görevi, o görevde çalışanlarımız arasında daha üst bir konuma terfi edecek veya görevi üstlenecek kişiyle yani yeni çalışanımızla görünmez bir eksenle birbirine bağlıymış gibi birlikte yürütürler. . Komilikten aşçılığa kadar tüm roller için geçerli bir uygulamadır bu. Böylece HuQQabaz standartlarında hareket eden eski işçi ve yeni işçi adeta klonlanmış oluyor.”söz konusu.
Mehmet Fevzi Yağlı; “Klonlama Yöntemi ile Amerika’daki şubemiz ile Dubai’deki şubemiz arasında yemekten hizmet kalitesine kadar hiçbir fark yoktur. Bu durum yoğun franchise taleplerine olumlu yanıt vermemizi teşvik ediyor. Bunu başarabildiğimiz için mutluyuz” dedi.sözlerine devam etti.
HuQQabaz, gün boyu deneyimlenebilen konforlu yemek tarzını, sizi adeta sarmalayan dekorasyonunu, her konuğuna gösterdiği ayrıcalıklı ilgi ve hizmeti aynı standartta sürdürmeyi başardığını göstererek misafirlerinden tam not aldı. şubeleri tüm dünyaya yayılmıştır.
Davete konuk olan Serap Paköz ve Dilek Özal’ın sürpriz doğum günü kutlaması da renkli görüntülere sahne oldu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
haberbandirma.com.tr